HACCP Training
Op deze pagina vindt u meer informatie over onze HACCP trainingen. Met onze op maat gemaakte cursussen zorgen wij ervoor dat uw personeel in de horeca voldoet aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Wat is HACCP?
HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en is een systeem dat ervoor zorgt dat voedsel op een veilige manier wordt bereid, verwerkt en bewaard.

Waarom is HACCP training belangrijk?
Het is essentieel voor horecabedrijven om te voldoen aan de HACCP richtlijnen om de voedselveiligheid te waarborgen en boetes te voorkomen. Onze trainingen helpen uw personeel om risico's te identificeren en te beheersen.

Onze aanpak
Bij BHV voor de Horeca bieden wij HACCP trainingen op maat aan, waarbij wij de training bij u op locatie verzorgen. Dit bespaart u reistijd en zorgt ervoor dat de training volledig afgestemd is op uw behoeften.
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze HACCP trainingen!
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een training op maat voor u te organiseren.