Horeca BHV Cursus
Welkom op de pagina van BHV voor de Horeca. Wij bieden speciale BHV cursussen aan voor de horeca sector, waarbij de training bij u op locatie plaatsvindt. Met onze goedkope en efficiƫnte aanpak bespaart u reistijd en krijgt u een training die perfect aansluit op uw bedrijf.

BHV Basis en Herhaling in 1 dag
Onze BHV - cursussen voor de horeca omvatten zowel basis- als herhalingstrainingen. Uw medewerkers leren hoe ze effectief kunnen handelen in noodsituaties binnen de horeca, zowel voor hun eigen veiligheid als die van uw gasten. Lees verder -->

BHV met e-learning en 4 uur praktijk
Naast de 1-daagse trainingen bieden wij ook Horeca BHV -cursussen aan in combinatie met e-learning. Hiermee kunnen uw medewerkers het theoriegedeelte in hun eigen tempo thuis leren, en vervolgens gezamenlijk bij u op locatie 4 uur praktijktraining volgen. Lees verder -->

BHV in het Engels
HORECA BHV CURSUS in het Engels
Steeds vaker zijn zowel medewerkers als gasten in de horeca Engels sprekend. Om hierop in te spelen, bieden wij een horeca BHV -cursus volledig in het Engels aan. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor teams die de Engelse taal als voertaal gebruiken, zodat zij optimaal voorbereid zijn op noodsituaties. Van theorie tot praktijk, onze Engelstalige BHV-training zorgt ervoor dat uw personeel goed uitgerust is om snel en effectief te handelen, ongeacht de situatie. Lees verder -->

BHV in het Pools
HORECA BHV CURSUS in het Pools
Wij bieden ook horeca BHV -cursussen aan in het Pools. Deze cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor medewerkers die de Nederlandse taal niet volledig beheersen, maar wel willen leren hoe ze effectief kunnen handelen in noodsituaties. Of het nu gaat om basis- of herhalingstrainingen, wij zorgen ervoor dat uw personeel goed voorbereid is op de veiligheid van zowel henzelf als uw gasten, met duidelijke uitleg en praktische oefeningen in de Poolse taal. Lees verder-->
Vraag hier een offerte aan voor een horeca BHV cursus bij u op locatie
Wilt u meer informatie over onze BHV cursussen voor de horeca?